Enquête voor een groenere leef- en werkomgeving

Op de bedrijventerreinen Westkern bij Kootstertille en Skûlenboarch bij Eastermar wordt gewerkt aan een project om de biodiversiteit te verbeteren. De ontwikkeling van een natuurpad maakt daar deel van uit. Om de mening van werknemers en omwonenden te weten te komen is een kleine enquête opgesteld. Doe ook mee!

Om de biodiversiteit op de bedrijventerreinen Westkern bij Kootstertille en Skûlenboarch bij Eastermar te verbeteren, nemen negen daar gevestigde bedrijven en de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel deel aan het pilotproject ‘Samen investeren in biodiversiteit’. Het doel van dit project is om de verscheidenheid aan vormen van leven zoals planten, bomen en dieren op de terreinen van de betreffende bedrijven en de openbare ruimtes te verbeteren.
Hoe meer verschillende soorten planten en dieren namelijk op een industrieterrein voorkomen, is goed voor de natuur en het bevordert tevens de leef- en werkomgeving voor mensen. Het is dus positief in meerdere opzichten!

UW MENING TELT MEE !
Een onderdeel van het project is het ontwikkelen van een biodiversiteitspad op de beide genoemde industrieterreinen. En omdat dit natuurpad straks voor iedereen bedoeld is, is de organisatie benieuwd naar de mening van zoveel mogelijk mensen. Daarom is een kleine enquête gemaakt. Doet u ook mee? Het is eenvoudig, klik op volgende link en u kunt van start: ENQUETE

Nieuws
Bekijk alle

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.