Wie onderneemt in Fryslân heeft belang
bij de instandhouding van de Friese natuur

BCIFG biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid zich te verbinden met het werk van de natuurbescherming in Fryslân.

Wat we doen

Wie onderneemt in Fryslân heeft belang bij de instandhouding van de Friese natuur. BCIFG biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid zich te verbinden met het werk van de natuurbescherming in Fryslân.

Fryslân is mooi en vormt door zijn vele natuurschoon een aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgeving. Factoren die steeds meer aan belang winnen. Mensen krijgen steeds meer behoefte aan rust en ruimte. Het is daarom goed een evenwicht te vinden tussen groeimogelijkheden voor het bedrijfsleven en het behoud en versterking van de woon- en leefomgeving. Wie onderneemt in Fryslân heeft dan ook belang bij de instandhouding van de Friese natuur.

BCIFG wil bedrijven en hun medewerkers bewust maken van de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan het Friese landschap. Door via de stichting projecten van It Fryske Gea (de provinciale vereniging voor natuurbescherming in Fryslân) te ondersteunen, maar ook door gezamenlijk groene projecten op of rondom het eigen bedrijf of bedrijventerreinen uit te voeren. Zoals het unieke project “Samen investeren in biodiversiteit”. Door als ondernemer deel te nemen aan BCIFG, adopteert u als het ware het Friese Landschap. Tientallen bedrijven nemen deel aan dit sterke netwerk. Spreekt u dit ook aan? Dan is BCIFG zonder twijfel ook een passend “bedrijfsterrein” voor uw organisatie.

Doe ook mee

Projecten

Bekijk alle
Nieuws
Bekijk alle

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.